The Longest Day Udenhout krijgt nieuwe datum

Na alle corona annuleringen van de afgelopen tijd is het wel lekker dat er ook nog mountainbike marathons zijn die gewoon een paar maanden opgeschoven worden. The Longest Day Udenhout, die normaal gesproken op of rond de langste dag (eind Juni) wordt gehouden, wordt verschoven naar 22 Augustus.

De organisatie op Instagram:

Het corona virus treft ons allemaal. Daarom hebben wij besloten om The Longest Day uit te stellen naar 22 AUGUSTUS 2020!
We realiseren ons dat de oorspronkelijke datum nu nog niet binnen de huidige beperkende maatregelen van de overheid valt. Wij vinden het echter belangrijk dat iedereen zich op de juiste manier kan voorbereiden op The Longest Day om in goede gezondheid en onder veilige omstandigheden deel te kunnen nemen aan het evenement.

Zoals je weet ondersteunt The Longest Day jongens met de ziekte van Duchenne. Voor deze jongens heeft deze situatie extra impact. Doordat zij zo kwetsbaar zijn is het corona virus voor hen levensbedreigend. Volledige quarantaine is voor hen de enige oplossing en daar hebben zij het erg zwaar mee. The Longest Day is dit jaar dus extra belangrijk omdat we daarmee niet alleen geld inzamelen maar ook een signaal afgeven dat we er voor hen zijn. We rekenen op jullie in augustus! Tot The Longest Day!

Meer info over dit evenement of inschrijven? Zie TheLongestDay.nl

Het bericht The Longest Day Udenhout krijgt nieuwe datum verscheen eerst op Ride it!.