Een mountainbike cursus? Goed idee als je begint met mountainbiken

Zit je al een tijdje op de mountainbike of ben je begonnen met gravel fietsen maar mis je nèt dat stukje techniek? Of heb je jezelf voor komend jaar als doel gesteld een mountainbike marathon te gaan rijden? Heb je je over laten halen om individueel of als team deel te nemen aan een 6-, 12- of 24-uurs wedstrijd? Dan is er werk aan de winkel!

MTB Masters zorgt er voor dat je die extra handvatten krijgt om je techniek te verbeteren, je trainingen efficiënter te maken, te weten wat je voor voeding nodig hebt en je materiaal op orde te krijgen. Een totaalpakket om tijdens een wedstrijd of marathon te kunnen pieken! Om dit te verzorgen biedt MTB Masters één-op-één Mountainbike begeleiding.

Mountainbike workshops en clincs
Naast het intensief begeleiden van marathon mountainbikers organiseren wij mountainbikeclinics op jouw niveau of dat van je team. Zo kun je bij ons als starter terecht om de eerste kneepjes te leren maar kun je ook als gevorderde tijdens een 1-op-1 clinic je techniek verder verbeteren. We gaan er wel van uit dat je zelf in het bezit bent van een mountainbike. Bekijk maar eens de informatie over de Mountainbike clincs of volg een mountainbike cursus.

Gravel clinics
Gravel fietsen zijn hot! Iedere zichzelf respecterende fietser heeft zijn of haar arsenaal uitgebreid met zo’n racefiets met dikke banden 😉 Maar fietsen in het bos of op een singletrack vereist andere techniek dan op de weg. Wil je je gravel techniek bijspijkeren of loop je tegen specifieke problemen aan, dan kun je bij ons terecht! Gelukkig biedt MTB Masters ook een breed scala aan gravel clinics.

Maatwerk
Bij MTB Masters kennen ze drukke agenda’s van tegenwoordig. Werk, sport en kids blijken soms lastig te combineren. Om die reden werken wij ook niet met een vaste kalender maar kiezen er voor ons aan te passen aan onze klanten. Wil je dus graag op dinsdagochtend een training in plaats van zaterdagmiddag? Geen probleem! Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden >