Borgersworld Classic 2020

Durf jij het aan? 6 uur lang over een uitdagend parcours zoveel mogelijk kilometers afleggen. Er wordt tijdens de Borgersworld Classic gestreden om 10 eindprijzen. Bij voldoende deelname van dames wordt er een vrouwen klassement gemaakt. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Team
Wil jij deze uitdaging aangaan maar wil je dat niet alleen doen dan kan je in teamverband de 6 uurs race rijden. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Voor de eerste 5 teams in het eindklassement ligt er een eindprijs klaar.
De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar.

KNWU evenement voor iedereen
De Zechstein Borgerswoldclassic wordt georganiseerd onder auspiciën van de KNWU. De KNWU-jury zorgt voor het goed verlopen van de wedstrijd. Aan de wedstrijd kan deelgenomen door iedereen met een KNWU basislidmaatschap of NTFU lidmaatschap maar ook zonder een van deze lidmaatschappen. Deelnemers met een KNWU- of NTFU lidmaatschap zijn automatisch verzekerd. Deelnemers zonder een van deze lidmaatschappen worden via de KNWU verzekerd. Deze verzekering kost €5,00

Programma

Zaterdag 19 september 2020

  • 16:00 tot 18:00 uur: Parcours open voor verkenning en opbouw teamtenten
  • 17.00 tot 18.00 uur: Afhalen startnummers deelnemers

Zondag 20 september 2020

  • 08.00 tot 10.00 uur: Ophalen startnummers deelnemers en opbouw teamtenten
  • 10:30 uur: Parcours gesloten
  • 10.50 uur: Briefing deelnemers en opstellen startlijn
  • 11.00 uur: Start 6 uurs race
  • 17.00 uur: Finish 6 uurs race
  • 17.30 uur: Prijsuitreiking alle categorieën

Heb jij ambities voor komend jaar? (sponsor)
Heb jij wilde plannen voor komend jaar om solo of als team deel te nemen aan deze Borgersworld Classic? Dan zul je aan de bak moeten!  Zonder deugdelijke voorbereiding is dat lastig. Alles moet kloppen. Met behulp van een mountainbike personal trainer kun je kijken naar je materiaal, de voorbereiding, je mountainbike trainingsschema’s en de uiteindelijke raceday. Onze partner MTB Masters begeleid je van A tot Z.

Het bericht Borgersworld Classic 2020 verscheen eerst op Ride it!.