Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GECANCELD > The Longest Day Udenhout

22 augustus 2020 @ 6:00 am - 5:00 pm

Net als de afgelopen jaren, wordt ook dit jaar weer The Longest Day Udenhout georganiseerd. De Loonse en Drunense Duinen zijn dan het strijdtoneel voor bikkels die deze mountainbike route van ruim 25 kilometer maar liefst 10 keer afleggen. Deelnemers hebben hiervoor ruim 12 uur de tijd (binnen 12 uur moet het tiende rondje gestart zijn). Afgelopen twee jaar zelf aan dit evenement deel mogen nemen en ik kan zeggen dat het een aanrader is voor iedereen die tot het gaatje wil gaan 😉

Naast de mogelijkheid om deze dag lekker solo te fietsen, kun je deze ook in estafettevorm volbrengen.

The Longest Day en Duchenne
The Longest Day is één van de evenementen van 4NICK om aandacht te vragen- en geld in te zamelen voor onderzoek naar en de bestrijding van de spierziekte Duchenne. Bij Duchenne is sprake van een langzaam afbreken van de spieren, waardoor deze ziekte uiteindelijk op jonge leeftijd fataal wordt.

Naast een bijdrage aan onderzoek naar en bestrijding van Duchenne wordt een deel van het batig saldo ter beschikking gesteld aan enkele regionale doelen welke jaarlijks worden geselecteerd.

In verband met het Corona virus is The Longest Day dit jaar niet op de langste dag maar voor de zekerheid verschoven naar 22 Augustus.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2020
Tijd:
6:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://www.thelongestday.nl

Organisator

4Nick

Locatie

De Rustende Jager
Oude Bosschebaan 11
Biezenmortel, 5074 RC Nederland
+ Google Maps