Wahoo Kickr Core smarttrainer

Gebaseerd op de populaire Wahoo KICKR introduceert Wahoo de Wahoo KICKR Core. Een smarttrainer die zeker kan concureren met zijn grote broer de Wahoo KICKR. Een wat lichter vliegwiel, ander constructie en verder nagenoeg dezelfde specificaties koop je met de Wahoo kICKR Core een waardevolle trainingsmaat voor je thuis work-outs!

Het echte fietsgevoel met de Wahoo KICKR Core smarttrainer
Het algoritme van de Wahoo trainers zijn dusdanig gemaakt dat je soepel overgaat in hogere wattages bij beklimmingen en het heel natuurlijk aanvoelt. Dit merk ja als je gebruik maakt van bijvoorbeel Zwift. Het voelt echt alsof je part-of-the-game bent. Het algoritme, de stevigheid van de constructie en het vliegwiel zorgen ervoor dat je helemaal op kan gaan in je training met de Wahoo KICKR Core zonder dat je merkt dat je op een hometrainer zit!


Wahoo KICKR Core tot 18% stijgingspercentage
MAximaal 18% stijgingspercentage verwerkt de Wahoo KICKR Core. Perfect voor een combinatie met de Wahoo Climb! Een maximale output van 1800watt is voor de meeste rijders dik voldoende!

Verdere voordelen van de Wahoo KICKR Core fietstrainer
Het compacte formaat van de powertrainer in combinatie met de vernieuwde positie van de handgreep zorgt ervoor dat je de trainer makkelijk en snel kunt verplaatsen en opbergen. Wanneer we kijken naar het geluidsniveau is ook hier hard gewerkt. Ook nu is gekozen voor een stalen constructie, een bewuste keuze aangezien een indoortrainer bestand moet zijn tegen de krachten die op het toestel ontwikkeld worden. Door zijn gewicht van 18 kg en verstelbare poten staat de Wahoo KICKR Core stabiel op elke ondergrond. De duurzame constructie zorgt er voor dat je met deze KICKR Core jaren vooruit kunt.

Dit in combinatie met de open source software maakt dat deze powertrainer futureproof is. Vooral met het oog op alle apps die ontwikkeld worden voor deze smart trainers. De trainers van Wahoo zijn compatible met al meer dan 25 trainingsprogramma’s . Hierdoor heb je als gebruiker de keuze om te kijken waar jij persoonlijk behoefte aan hebt. Partners zijn oa Zwift, TrainerRoad, Kinomap, Virtual Training, Skuga, Cadence VR, Veloreality en nog veel meer. De grote keuze aan programma۪’s in combinatie met de Bluetooth en ANT+ connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt. Zoals Windows , Mac, iPhone, iPad, tablet of Android Phone’s.

De KICKR Core powertrainer is geschikt voor echt iedere fiets. Van de maten 24 inch tot aan 29-er mountainbikes en zelfs triathlon /tijdrit fietsen.

De Kickr Core is onder andere verkrijgbaar bij Rosiir.com en heeft een verkoopprijs van €799,- (exclusief cassette)

Het bericht Wahoo Kickr Core smarttrainer verscheen eerst op Ride it!.