ALS het licht uit gaat, MTB nightride

Wat kun je verwachten tijdens de avondtocht ‘Als het licht uit gaat’? Heb je ooit met je fiets door een wasstraat gereden? Dat het schuim je om de oren vloog? Werd je al eens verrast door vioolspel in het bos tijdens een tocht? Dat nog ver naklonk toen je er voorbij was? En kreeg je weleens een  consumptie aangeboden door badjuffen bij kaarslicht op de pier van een zwembad? Fietste je al eens onder een glijbaan door? Om vervolgens door een klimrek te fietsen?

Al fietsend met je ATB, kun je en kom je op markante plekken in het groene gebied ten noordoosten van Eindhoven. Met eigen fietsverlichting en licht- en geluid in Halloweensfeer, beleef je deze avondtocht op een bijzondere manier. En de tocht wordt afgesloten in de sfeervolle kantine van Atletiek Eindhoven.

De opbrengst van deze ATB avondtocht komt voor 100% ten goede aan de stichting Ledro4life. Zij doneren het geld aan projecten van de stichting ALS. Alle sponsoren en de eigenaren van de terreinen die we doorkruisen leveren zonder daarvoor kosten in rekening te brengen hun producten en diensten. Ook Eindhoven Atletiek stelt hun kantine en baan ter beschikking voor dit goede doel. Zelfs een deel van de baropbrengst.

Locatie:
Sportpark De Hondsheuvels, J C Dirkxpad 1, 5631 BZ Eindhoven.

Datum:
zaterdag 28 oktober 2017

Start:
tussen 19.30 uur en 20.30 uur

Afstand en ondergrond:
30 km / 90% onverhard

Voorinschrijving:
de voorinschrijving is vanaf heden geopend via de tab INSCHRIJVEN. De sluitingsdatum online is tot 28 oktober 16:00 uur.

Inschrijven:
vanaf 18.30 uur op Sportpark De Hondsheuvels.

Routebeschrijving:
het J C Dirkxpad is een zijstraat van de Orpheuslaan. Volg de gele parkeerborden. (Klik voor: ROUTE)

Faciliteiten:
bewaakte fietsenstalling, lockers aanwezig, douches. Er is gelegenheid om de fiets af te spuiten. Na afloop van de tocht is er een afterparty met DJ. Ook wordt u een gratis hamburger aangeboden gesponsord door Bakx foods

Verplicht:
tijdens de tocht houden we ons aan de algemeen geldende verkeersregels. Het dragen van een helm is verplicht. Voor de route in het bos is een speciale ontheffing. Het is daarom niet toegestaan om van de uitgepijlde route af te wijken. Bij calamiteiten neemt men contact op met de organisatie. Indien noodzakelijk rechtstreeks met de hulpdiensten.

Starten met mountainbiken? (advertorial)
Wil jij ook leren mountainbiken? Volg dan één van onze mountainbike clinics zoals de starter mountainbike clinic, de gevorderde mountainbike clinic. Liever met je gezin leren mountainbiken? Volg dan de familie mountainbike clinic. Meer weten? Check MTBMasters.nl

Het bericht ALS het licht uit gaat, MTB nightride verscheen eerst op Ride it!.