Bryton officieel partner van Deceuninck – Quick Step Team

Bryton is trots op het feit te mogen aankondigen dat men vanaf 2019 een officieel partner is van het Belgische UCI World Tour Team Deceuninck –  Quick Step. Deceuninck – Quick Step is de eerste World Tour ploeg die Bryton sponsort en is het nummer één team in de wereld op dit moment. In 2018 was de ploeg op 73 wedstrijddagen de beste, waarvan 37 World Tour wedstrijden. Daarmee was de ploeg het meest succesvolle team in de wereld voor het zevende jaar op rij.

Deceuninck – Quick Step, wat als sinds 2003 in het peloton te vinden is, is een van de eerste teams die Bryton’s meest geavanceerde fietscomputers gebruikt.

Over het nieuws omtrent de samenwerking met Bryton, zegt Deceuninck – Quick Step teammanager Patrick Lefevre het volgende: ‘’We zijn blij om samen te werken met een partner als Bryton die snel groeit en die een samenwerking met het team als de beste weg ziet voor de ontwikkeling van de producten. We zijn er zeker van dat deze samenwerking voordelen gaat opleveren voor beide partijen.’’

De nieuw gelanceerde fietscomputerlijn van Bryton is uitgerust met de hoogste nauwkeurigheid van GNSS-ondersteuning, vooraf geladen OpenStreetMap voor verbeterde routebegeleiding en biedt slimme functies zoals meldingen en ondersteuning voor dubbele sensoren.

“Dit is een ongelooflijke kans voor Bryton.”, aldus Samuel Wang, CEO van Bryton. “We hebben gewerkt met professionele wielrenners sinds we met Bryton zijn begonnen, maar we werken nu met het beste wielerteam ter wereld. We kunnen het Deceuninck –  Quick Step Team echt bekijken als een inspiratie voor ons bedrijf om door te gaan met het pushen en leveren van de beste producten ter wereld. ”

In 2019 zal de line-up van Bryton bestaan uit de Rider 15, Rider 410, Rider 450 en Aero 60. In de Benelux is Tehava exclusief distributeur van Bryton. Winkeliers kunnen hier terecht voor de aanschaf van de fietscomputers. Daarnaast kunnen dealers voor de service en garantie van oude Bryton modellen terecht bij Tehava. Meer info is te vinden op www.brytonsport.com en www.tehava.com.

Het bericht Bryton officieel partner van Deceuninck – Quick Step Team verscheen eerst op Ride it!.