Met een gepersonaliseerde muts op reis

Er is niets zo veranderlijk als het weer in Nederland. De laatste tijd schommelen de temperaturen enorm. De ene dag is het -20 graden en een week later is het +20 graden. Dit betekent in ieder geval dat we ook te maken hebben met winters weer. Kou, regen en wind horen hierbij. Het is tijd voor winterse kleding, boots en – niet te vergeten – een muts. Zo blijven we lekker warm. Niet alleen in Nederland, ook als we op reis gaan naar het buitenland komt een muts goed van pas. Ga je op reis en ben je van plan de bergen in te gaan of plan je een skivakantie? Het is belangrijk om te weten dat hoe hoger je komt, hoe sterker de UV-straling is. Zelfs als het bewolkt is, zullen de UV stralen het aardoppervlak bereiken. Een muts houdt deze stralen tegen, zodat ze je hoofd niet kunnen bereiken. Laat de mutsen bedrukken en creëer zo gepersonaliseerde mutsen. Bedrukte of geborduurde mutsen vrolijken je reis op.

Op reis in binnen- en buitenland

Of je nou afreist naar een plek in Nederland of naar het buitenland gaat, ga altijd goed voorbereid op reis. Maak een lijstje met artikelen die je nodig hebt. Ben je van plan om naar een koud gebied te gaan? Zorg dan dat je winterkleding en accessoires bij je hebt. Als we aan reizen denken, dan denken we al snel aan het buitenland. Echter, als je je naar een andere plaats binnen Nederland verplaatst, ben je ook aan het reizen.

Aankomende zomer hopen we allemaal dat we weer op vakantie kunnen gaan. Het is verstandig om een warme muts aan de koffer toe te voegen. Ook op grootte hoogte kan zonschade ontstaan door UV-straling. Schade door de zon is het meest voorkomende huidprobleem en kan in het ergste geval leiden tot huidkanker. Om dit te voorkomen, adviseren we je altijd voldoende zonbescherming mee te nemen. Ook in warme gebieden kan het hoog in de bergen koud zijn en dan komt een muts goed van pas.

Mutsen bedrukken of borduren

Maak jij binnenkort die geplande reis en wil je mutsen meenemen die de aandacht trekken? Laat mutsen borduren of bedrukken en tover ze om tot unieke promotiegeschenken. Afhankelijk van het type muts kan er gekozen worden voor bedrukken of borduren. Zo kunnen fleece mutsen en mutsen met label bedrukt worden, terwijl gebreide mutsen geborduurd kunnen worden. Een geborduurde muts geeft een luxe uitstraling en is duurzaam. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om bedrukte of geborduurde mutsen met logo in te zetten. Mutsen zijn echt eyecatchers die door iedereen gezien worden. Bedrukt of borduur een aantal mutsen meer, neem ze mee op reis en deel ze uit. Op deze manier maak je ook promotie voor je bedrijf of organisatie tijdens het reizen.

Het bericht Met een gepersonaliseerde muts op reis verscheen eerst op Ride it!.