Sigma presenteert de ROX 4.0 Endurance GPS computer

Vandaag presenteert Sigma Sport haar nieuwste fietscomputer, de ROX 4.0 ENDURANCE. Dit slimme apparaatje ondersteunt je tijdens je trainingen met een extra lange accuduur, slimme navigatiefuncties met re-routing en gebruiksvriendelijkheid en brengt je snel naar je bestemming – zelfs als je besluit een andere route te nemen dan voorgenomen. Het grote display toont turn-by-turn navigatie en trainingsdata zoals hoogteprofiel, stijgings%, snelheid, afstand en trainingstijd. Natuurlijk kun je je ROX 4.0 ENDURANCE ook verbinden met je E-bike en sensoren voor snelheid, cadans en hartslag!

SIGMA verbetert de gebruikerservaring voor alle sportieve fietsers met een extra lange accuduur (tot 41 uur) en slimme functies voor het rijden van een route of het bereiken van een bestemming. De nieuwe “Search & Go” functie in de Sigma Ride app, Sigma’s eigen turn-by-turn aanwijzingen en een snelle route import maken het makkelijker om de volgende trainingsrit te plannen en routes over te zetten naar jouw ROX 4.0 Endurance GPS fietscomputer. Het aantal navigatie functies is enorm uitgebreid. In deze categorie GPS fietscomputers brengen wij een unieke navigatie-ervaring op de markt.

Gemakkelijk jouw bestemming bereiken met “Search & Go” in de Sigma Ride App
Met de slimme “Search & Go” navigatie kun je snel elke locatie vinden en erheen navigeren. Hiervoor kun je snel een adres invoeren of op een punt op de kaart klikken om dit als bestemming in te stellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende voorkeurs-routingsopties om de ideale route te tonen (straten, fietspaden, onverharde paden of hardloop/wandelpaden). De voorgestelde route kan direct op de ROX worden gestart of in de Ride app worden opgeslagen voor later. Als je afwijkt van de route, wordt razendsnel de route aangepast door de Sigma Ride app en naar je ROX geupdatet.

Plan routes eenvoudig
De ROX 4.0 Endurance beschikt ook over track-navigatie. Dit maakt het mogelijk om een eerder geplande route te rijden. Je kunt je route plannen in de Sigma Data Center software of in externe route portals als komoot of Strava en deze importeren in de Sigma Ride app. Vervolgens start je de geselecteerde route op de ROX 4.0 Endurance of in de Ride app. Een bijzonder hoogtepunt: de track kan ook op de fietscomputer worden opgeslagen en op een later tijdstip offline worden gereden (zonder dat smartphone verbinding nodig is).

E-bike Ready
Ben je met de E-bike op pad? Geen probleem. De ROX 4.0 ENDURANCE GPS fietscomputer maakt verbinding met het compatibele E-bike-systeem en toont je de actuele stand van de trapondersteuning, accustatus, licht en overige gegevens op het display. Of jouw E-bike compatibel is met de ROX 4.0 ENDURANCE. kun je via deze lijst controleren.

Beschikbaarheid en adviesprijs:
De ROX 4.0 Endrunace is per direct beschikbaar. De adviesprijs is € 129,95. Een video over de navigatie-mogelijkheden met Senior Innovation Manager Dr. Niklas Brown vind je hier.

Het bericht Sigma presenteert de ROX 4.0 Endurance GPS computer verscheen eerst op Ride it!.