Fietsen met Fabian Cancellara? Eurosport Nutrition geeft je die kans

Eurosport Nutrition biedt wielerliefhebbers maandelijks de kans om een bijzondere fietservaring met Fabian Cancellara te winnen. Dit is één van de vele prijzen die het high-end sportvoedingsmerk aanbiedt in deze maandelijks terugkerende winactie. De Zwitserse wielericoon is ambassadeur van Eurosport nutrition.

Als gepassioneerd wielerliefhebber kun je eenvoudig, in drie stappen deelnemen. Je koopt sportvoeding van Eurosport nutrition bij een fiets- of sportspeciaalzaak of in een webshop. Vervolgens maak je een scan of foto van de aankoopbon. Die upload je op de actiepagina. Aan het begin van elke volgende maand krijg je persoonlijk bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Maandelijks prijzenpakket
Het maandelijkse prijzenpakket is rijk gevuld. Er zijn twee starttickets te winnen voor Chasing Cancellara, het internationale event waarbij je de unieke mogelijkheid hebt om zij aan zij met Cancellara te rijden. Daarnaast worden er een gesigneerd Le Col-shirt van ‘Spartacus’, vijftien bidons met gesigneerde kaart, tien sets Eurosport nutrition en vele andere prijzen verdeeld.

Fietsvakantie naar Zwitserland
Deze winactie loopt tot en met eind oktober. Elke maand maak je dus opnieuw kans op deze prijzenbundel. Aan het einde van de actie, begin november, verloot Eurosport nutrition onder alle deelnemers een fietsvakantie naar Zwitserland. Deze heeft een waarde van 1.450 euro.

Met elke gescande of gefotografeerde aankoopbon die je uploadt, kun je één keer meespelen. Belangrijk is het daarbij om de naam van de off- of online winkel zichtbaar te maken, zodat voor Eurosport nutrition duidelijk is waar je de sportvoeding hebt aangeschaft.

De sportvoeding van Eurosport is verkrijgbaar bij de betere fietsenwinkel maar ook online via deze link >

Bezoek de actiepagina van deze Cancellara actie >

Het bericht Fietsen met Fabian Cancellara? Eurosport Nutrition geeft je die kans verscheen eerst op Ride it!.