Werkplaats onderweg: de nieuwe pocket tools van Sigma Sport

Drie keer POCKET TOOL: de nieuwe fietsgereedschappen van SIGMA SPORT zijn er nu in drie maten voor de meest uiteenlopende vereisten. De tools in de uitvoeringen Small, Medium en Large zijn gemaakt van massief gereedschapstaal en hoogwaardig gefosfateerd. Daarmee is dit onmisbare accessoire van hoge kwaliteit ontworpen voor langdurig gebruik. Een optimaal gebruik is gegarandeerd, omdat de multitools ergonomisch gevormd zijn en buitengewoon stabiel geconstrueerd zijn. Ook bij hogere draaimomenten en overbelasting, zijn de kleine helpers voor onderweg groot genoeg, om daarmee veilig en krachtig te kunnen werken.

POCKET TOOL Small
De POCKET TOOL Small bevat de 8 essentiële gereedschappen, die op geen enkele tocht mogen ontbreken. De meest gangbare sleutels voor alle fietsen zijn hier in de kleinst mogelijke ruimte verpakt. Met rubber beklede zijdelen zorgen voor een goede grip. Door de zeer compacte maat en een gewicht van slechts 76 gram is de kleine tool optimaal geschikt voor in de broekzak of zak van fietstrui.

POCKET TOOL Medium
De middelste maat, de POCKET TOOL Medium, bevat 17 tools en past met zijn vlakke constructie perfect in de zadeltas. Behalve 9 sleutels maakt deze dankzij een spaakspanner en kettingpons zijn ook instelwerkzaamheden aan spaken en de ketting mogelijk. De zijdelen bestaan uit afneembare bandenlichters. Met 124 gram beweegt deze tool zich in de gemiddelde gewichtsklasse van de tools en biedt de gebruiker een zeer goede verhouding tussen functionaliteit en gewicht.

POCKET TOOL Large
22 gereedschappen voor professionele sleutelaars en het zorgeloze pakket voor onderweg bevinden zich in de POCKET TOOL Large. Voor uitgebreide dagtochten is dit de onmisbare metgezel in de fietsrugtas, waarmee ook uitgebreidere reparaties mogelijk zijn. Daaronder nippelsleutels in verschillende maten, ventielsleutels en de handige remblok-tool voor schijfremmen. Een cool gadget, niet alleen voor de fiets maar ook voor de snack-pauze onderweg zijn de vergrendelbare messen. Met een druk op de knop kan de grote tool in twee helften worden verdeeld en na gebruik weer worden gefixeerd en veilig opgeborgen.

Vanaf december 2017 zijn de POCKET TOOLS verkrijgbaar:

  • POCKET TOOL Small: € 12,95
  • POCKET TOOL Medium: € 22,95
  • POCKET TOOL Large: € 34,95

Het bericht Werkplaats onderweg: de nieuwe pocket tools van Sigma Sport verscheen eerst op Ride it!.