Craft Verve Glow Jersey met UPF 50+ zonbescherming en optimale ventilatie

Het nieuwe Craft Verve wielershirt is speciaal ontwikkeld voor zomerse omstandigheden. Het heeft een UPF 50+ bescherming tegen de felle zon. Ook de ventilatie is optimaal: lichaamsvocht wordt razendsnel afgevoerd zodat je droog, koel en fris blijft, wat de prestaties ten goede komt. Een uitstekend shirt dus voor zowel wedstrijden als trainingen in het zomerseizoen.

Het wielershirt sluit perfect aan op je lichaam en geeft dankzij de hoge elasticiteit en ergonomische pasvorm volledige bewegingsvrijheid. Aan de achterzijde is het voorzien van vier zakken waarvan er een is af te sluiten met een rits. Eén achterzak is voorzien van een doorgang voor een headset.

Het fietsshirt heeft een volledige ritssluiting aan de voorzijde en speciale siliconen gripranden bij de armen en onderaan het shirt waardoor het altijd goed op de plek blijft zitten. Dankzij de 360°C reflecterende elementen op het Verve Glow Jersey ben je maximaal zichtbaar tijdens het fietsen. In licht en donker. De jersey is verkrijgbaar in de opvallende kleuren blauw, oranje, geel en zwart met rode of gele kleuraccenten.

Informatie
Craft Verve Glow Jersey is verkrijgbaar bij outdoor- en fietsspecialisten. Consumentenadviesprijs € 89,99. Www.craftsportswear.com.

Het bericht Craft Verve Glow Jersey met UPF 50+ zonbescherming en optimale ventilatie verscheen eerst op Ride it!.