Fietsevenement organiseren: deze tools helpen je op weg!

Goed nieuws, de fietsevenementen lijken steeds dichterbij te komen. Hoewel er nog veel onduidelijk is, kun je al wel vast de nodige voorbereidingen treffen. Of je nu een groot of klein evenement organiseert… deze handige marketing- en drukwerktools helpen jou (weer) op weg!

Mobiele pop up wand
De naam van het product ‘pop-up wand’ zegt het eigenlijk al. Je zet de presentatiewand in een handomdraai op. Daarnaast is de pop up wand super eenvoudig te verplaatsen. Hij is licht van gewicht en wordt geleverd in een handige koffer. Zo kun je de wand op diverse evenementen inzetten. Je kunt de presentatiewand bedrukken met een print naar keuze. Door de wand in de huisstijl van jouw evenement te drukken, zorg je direct voor herkenbaarheid. Ook kun je de sponsoren in de spotlight zetten.

Een pop up wand is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een voorbeeld hiervan is als inschrijfbalie. De koffer waar de wand in geleverd wordt, kun je namelijk ook gebruiken als balie. De bedrukte wand met balie zorgt ervoor dat deelnemers direct zien waar ze moeten zijn voor de inschrijving! Een andere toepassing om een pop up wand te gebruiken is als fotowand. Wanneer deelnemers gefinisht zijn, kunnen ze hier een mooie foto nemen. Uiteraard met jouw logo op de achtergrond!

Polsbandjes met logo
Start jouw fiets event in diverse groepjes? Gebruik dan in plaats van startnummers eens polsbandjes met logo. Deze polsbandjes dienen meteen als een leuk en herkenbaar aandenken aan jouw evenement. Je kunt diverse soorten polsbandjes bedrukken. Enkele voorbeelden zijn siliconen polsbandjes, textiel polsbandjes en Tyvek polsbandjes.

Je kunt ook polsbandjes met logo bedrukken en weggeven als relatiegeschenk. Dit voorbeeld is geïnspireerd op de bekende Livestrong armbandjes. Ideaal als je een fietsevenement organiseert voor een goed doel of inzamelingsactie!

Nog geldende maatregelen communiceren

Helaas blijven er voorlopig nog wel een aantal basisregels van kracht. Deze regels kun je heel gemakkelijk communiceren met divers drukwerk. Zo weet je zeker dat jouw evenement veilig van start kan gaan! Van veiligheidshesjes met anderhalve meter afstand bedrukking tot vloertape. Tip: zet het drukwerk dat je toch al nodig hebt direct in voor het communiceren van de maatregelen. Een voorbeeld hiervan is een dranghekdoek. Als je toch al dranghekken gebruikt, kun je direct het doek voorzien van bedrukking met belangrijke informatie.

Alvast veel plezier gewenst met de komende fietsevenementen!

Het bericht Fietsevenement organiseren: deze tools helpen je op weg! verscheen eerst op Ride it!.