Sigma Aura 25 & Cubic – Sterk batterijlampen-duo met een gunstige prijs

De batterijkoplamp AURA 25 is het voordelige instapmodel van de nieuwe wettelijk goedgekeurde fiets verlichting serie van SIGMA SPORT. Met een lichtsterkte van 25 lux en een bereik van 30 meter hoeft deze koplamp zich niet onder te doen voor de concurrentie. Haar lichtbeeld is uitgebalanceerd en zorgt voor een goed zicht en zichtbaarheid in het verkeer. In de set met het nieuwe batterij-achterlicht CUBIC maakt deze koplamp de betrouwbare uitrusting voor de stadsfiets compleet.

Beide lichten vallen op door hun flexibele siliconenhouder, waarmee ze goed passend op het stuur en de zadelpen kunnen worden bevestigd. De batterijen worden meegeleverd en kunnen zonder gereedschap worden vervangen. Ook oplaadbare batterijen kunnen probleemloos worden gebruikt. Een tweetraps batterij-indicator geeft aan wanneer het tijd is de batterij te vervangen.De AURA 25 beschikt over twee verlichtingsmodi, Standaard en Eco. Daarmee kan de lichtintensiteit perfect aan de lichtomstandigheden van de omgeving worden aangepast.

In de Ecomodus wordt de lichtsterkte tot 15 lux gereduceerd en de gebruikstijd overeenkomstig verlengd. Met volledig opgeladen batterijen is de gemiddelde gebruiksduur in de Standaardmodus 5 uur en in de Ecomodus 7 uur.

De maximale gebruiksduur van het achterlicht CUBIC is 20 uur, afhankelijk van de gebruikte batterijen. Haar zichtbaarheid van tot wel 400 meter biedt extra veiligheid in het verkeer.

De beide nieuwe producten zijn vanaf begin december 2017 zowel los als in een set tegen de volgende adviesprijzen in de handel verkrijgbaar:

  • AURA 25: € 14,95
  • CUBIC: € 9,95
  • AURA 25 / CUBIC K-set: € 22,95

Het bericht Sigma Aura 25 & Cubic – Sterk batterijlampen-duo met een gunstige prijs verscheen eerst op Ride it!.