Dutch Masters of MTB 2019

Na 2 succesvolle edities in 2017 en 2018, komt er ook in 2019 een vervolg op de MTB Marathon Dutch Masters of MTB. Leg binnen 18 uur een 200km lang parcours af en ontdek de mooiste routes van Overijssel! Vol met de best beoordeelde singletracks, de pittigste beklimmingen en maar liefst 1400(!) hoogtemeters. Een extreem zwaar, maar een prachtig parcours om alles te kunnen geven. Ben jij er klaar voor?!

Op 3 september wordt de inschrijving geopend voor de editie van 2019. Wil je je verzekeren van een startbewijs voor dit spectaculaire MTB evenement? Zorg dan dat je op tijd inschrijft. We hebben plek voor maximaal 1000 deelnemers. VOL=VOL!

Unieke route
Zondag 17 maart om 06:00 uur – nog voor de zon opkomt – vindt de massastart in Haarle plaats bij Café de Droadnagel (Molenweg 8).

Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd met de grootste variatie in het parcours. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singletracks, de pittigste beklimmingen en maar liefst 1400(!) hoogtemeters. Een route die je binnen 18 uur moet afleggen met alles om tot het uiterste te kunnen gaan! Bovendien leiden we je over de Sallandse Heuvelrug en doorkruis je in totaal 7 Overijsselse gemeenten. Je finisht vervolgens weer waar je gestart bent: bij Café de Droadnagel.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels geopend en er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij dus!

Het bericht Dutch Masters of MTB 2019 verscheen eerst op Ride it!.