O.Symetric ovale kettingbladen proberen? Dit is je kans!

De ovale tandwielen van O.Symetric worden gebruikt door Chris Froome. Dat er niet meer continentale rijders op de ovale tandwielen van O.Symetric fietsen is puur een kwestie van sponsorbelangen. Maar er zijn meer redenen waarom je misschien wel of niet voor de ovale tandwielen van O.Symetric kan kiezen.

  • +10% vermogen
  • +10% acceleratie
  • – 10% lactaatproductie
  • minder vermoeidheid
  • natuurlijker pedaleren / fietsen
  • triathlon: makkelijkere overgang van fietsen naar lopen

Voor de meeste fietsen is een montage-set een must, de derailleur moet namelijk een stuk omhoog.

Waarom de ovale tandwielen van O.Symetric?
De ovale tandwielen van O.Symetric zijn helemaal geoptimaliseerd, dat wil zeggen: Er is precies gekeken hoeveel kracht er door de fietser geleverd wordt in welke crankpositie en daarop is de ovaliteit aangepast. Daarnaast is dit concept jarenlang in de praktijk uitgetest en niet zoals bij sommige andere ovalen puur alleen op tekentafelstudies gebaseerd. Met de ovale tandwielen van O.Symetric weet je dus zeker dat je het optimale resultaat uit je trapbeweging haalt en daarbij, doordat je meerdere spieren gebruikt is het bewezen dat de verzuring (dus lactaatvorming) later komt. Dus harder fietsen en minder lactaat; daarom kies je voor de ovale tandwielen van O.Symetric!

Twijfel je of je ovaal moet gaan of vind je het allemaal wat te kostbaar? Grijp dan nu je kans want bij onze partner Rosiir.com is een groot deel nu wel héél scherp geprijsd 😉

Het bericht O.Symetric ovale kettingbladen proberen? Dit is je kans! verscheen eerst op Ride it!.