Voor de gravellaars: Dutch Gravel Cycling Club

Dat gravellen top is en de ideale sport om de herfst en winter door te komen is wel duidelijk. De gravelfietsen vliegen over de toonbank en ieder merk heeft er wel wat in het assortiment. Naast de fietsen is er ook een heuse lifestyle aan gekoppeld waarbij speciale gravel-schoenen en gravel-kleding natuurlijk niet mogen ontbreken… maar laat je ook weer niet gek maken want er is natuurlijk geen enkele reden waarom je op de gravelfiets iets anders nodig hebt dan op de mountainbike of racefiets. De commercie denkt daar anders over 🙂 Desalniettemin zijn er natuurlijk wel verschillen, zijn er specifieke materialen, prachtige nieuwe routes en gezellige gravel-evenementen.

Voor de gravellaars is er nu een plek waar je terecht kunt voor het laatste nieuws, evenementen en tips & tricks: www.dutchgravel.cc Je kunt hier als ervaren of beginnend gravelaar terecht voor:
Productnieuws
Wat zijn de laatste trends in gravelland op het gebied van materiaal, banden, schakelgroepen, kleding en alles wat er nog meer nodig is om op pad te kunnen;
Routes
Het eigen trainingsrondje ken je waarschijnlijk wel dus wat is er nou toffer dan de mooiste paden van anderen te ontdekken?
Evenementen
De gravel-scene is booming en dus worden er regelmatig evenementen, toertochten en wedstrijden georganiseerd;
Training
Hoe train je naar bepaalde doelen of wat kun je doen om jouw training efficiënter te maken;
Tips & Tricks
Wil je werken aan je techniek of ben je op zoek naar specifieke informatie over voeding? Dan is dit de plek voor jou.

De Dutch Gravel Cycling Club op Strava

Belangrijk onderdeel van deze community is de club op Strava. Wordt lid van deze club om de ervaringen van anderen te delen of om nieuwe fietsplekken te ontdekken. Hier zullen ook aankondigingen worden gedaan van clubritten en wie weet vind je daar je nieuwe fietsmaat  Bekijk dus snel de Dutch Gravel Cycling Club op Strava.

Het bericht Voor de gravellaars: Dutch Gravel Cycling Club verscheen eerst op Ride it!.