Eurosport nutrition breidt assortiment uit met de Eurosport Recovery Shake

Met de Recovery Shake maakt Eurosport Nutrition haar assortiment compleet en zorgt ervoor dat je als sporter niks meer te kort komt, voor, tijdens en na je training.

De Recovery Shake met een 5:1-formule (de verhouding tussen koolhydraten en eiwitten) is een kwalitatief hoogstaand product in poedervorm, specifiek ontwikkeld voor duursporters. Gemengd met bijvoorbeeld water of melk voorziet deze herstelbevorderende shake het lichaam direct na een intensieve inspanning van essentiële voedingsstoffen. Het gaat hierbij om een mix van koolhydraten, mineralen en eiwitten waarvan wetenschappelijk én in de praktijk is aangetoond dat deze het herstel maximaliseert. Alle ingrediënten hebben een natuurlijke basis.

Het R&D-team van Eurosport nutrition heeft in de Recovery Shake Peptopro® verwerkt. Peptopro® is een mix van wetenschappelijk ontwikkelde peptiden, oftewel kleine eiwitdeeltjes. Ze bevatten alle twintig aminozuren die nodig zijn voor herstel en de synthese van spiercellen. Doordat de deeltjes zo klein zijn, absorbeert het lichaam ze snel en bieden ze een effectieve werking. Het lichaam is zo nog sneller klaar voor de volgende training of wedstrijd.

De Recovery Shake van Eurosport nutrition is er in de smaak Strawberry. Deze smaakvariant is gekozen op voorspraak van diverse (oud-)topsporters uit verschillende sportdisciplines die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling.

Specs:

  • Smaakvariatie: Strawberry
  • Inhoud: 450 gram
  • 5:1-formule
  • Met Peptopro®

Meer info over het assortiment van Eurosport Nutrition vind je hier >

Het bericht Eurosport nutrition breidt assortiment uit met de Eurosport Recovery Shake verscheen eerst op Ride it!.