Rudy Project Defender: de sportbril met beter zicht, meer comfort en optimale bescherming

De nieuwe Defender van Rudy Project heeft een aantal nadrukkelijke wensen van sporters verenigd in één bril. De vederlichte bril heeft één grote lens voor een groter gezichtsveld. De onbreekbare, meekleurende ImpactX2 Photocromic lens beschermt je ogen tegen UV-stralenen laat jeuitstekend diepte en contrast waarnemen.Condensvorming wordt voorkomen dankzij de optimale luchtcirculatievan het Power Flow ventilatiesysteem.

De bril is voorzien van Total Comfort Fit: het neusstuk en de temple tips zijn verstelbaar en omte voorkomen dat je bril verschuift door regen of zweet zijn ze voorzien van extra grip.De soft-polymeer-bumpers aan de randen van de lens beschermen je gezicht. Kortom, ultiem draagcomfort en optimale veiligheid.

ImpactX2 Photocromic lens
De geavanceerde meekleurende ImpactX2 Photocromic lens biedt 100% UVA/AVB bescherming en vermindert schitteringen aanzienlijk. ImpactX2 is de meest geavanceerde technologische oplossing op het gebied van optometrie. ImpactX2 zorgt voor scherp zicht, hoge resolutie en optisch comfort. Het materiaal is 10% lichter dan polycarbonaat. De lens is onbreekbaar en licht buigzaam zodat de kans op blessures tijdens een val minimaal is.

De vorm van de bril biedt een optimale fysieke bescherming voor je ogen zodat je gewapend bent tegen insecten, takken, vuil en regen. Via de ventilatiegaatjes van het Power Flow systeem wordt lucht naar de pootjes geleid en ontstaat er een luchtstroom die de warmte via de openingen in de pootjes wegleidt. Condens krijgt zo geen kans. Rudy Project brillen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en in Italië gemaakt.


Rudy Project Defender Graphene
Rudy Project introduceert nu ook de Defender Graphene. Deze sportbril is gemaakt van grafeen dat lichter is dan carbon en harder dan diamant. Grafeen is een extreem stevig koolstofmolecuul. Het gebruik van dit molecuul voor consumentenproducten is nog vrij beperkt, maar wel in opkomst. Rudy Project durft het aan om dit molecuul te gebruiken om een enorm sterk frame te maken.

Informatie
Rudy Project Defender sportbril is verkrijgbaar bij gespecialiseerde fiets- en sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 149,95. Rudy Project Defender Graphene € 239. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Het bericht Rudy Project Defender: de sportbril met beter zicht, meer comfort en optimale bescherming verscheen eerst op Ride it!.