De 24-uurs van Tour de Ville komt terug in 2020

Net als voorgaande jaren organiseren de fietskoeriers van Tour de Ville ook dit jaar weer hun 24-uurs rit, unsupported verzamel je binnen 24 uur bewijsmateriaal op de vastgelegde checkpoints. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het een hele toffe rit is met toffe deelnemers en gezellige checkpoints.

De route
Er is geen route, deze verzin je zelf. Je dient je alleen op diverse checkpoints te melden voor een bewijsstuk. De volgorde staat vast. Na een gezamenlijk vertrek uit de bebouwde kom van Eindhoven op zaterdag om 12:00 krijg je 24 uur de tijd om 10 bemande en onbemande checkpoints zelfstandig af te fietsen. Deze zijn dit jaar te vinden in Eindhoven, Maastricht, het 3 Landenpunt, Aken (D), Venlo, Berg en Dal, Nijmegen, Arnhem, de Posbank, Amerongen en ‘s-Hertogenbosch. Op de bemande checkpoints is ravitaillering beschikbaar. Als je alle checkpoints hebt gezien fiets je terug naarCycloon in Zwolle waar je rustig bij kunt komen van je prestatie.

De datum voor komende editie is 5 & 6 september. Verschil met de editie van 2019 is dat ditmaal bij Cycloon in Zwolle gestart wordt in plaats van bij Tour de Ville in Eindhoven.

Het bericht De 24-uurs van Tour de Ville komt terug in 2020 verscheen eerst op Ride it!.