Cycle for Hope: confronteer jezelf, help een ander

Cycle for Hope organiseert op 11 en 12 juni en 17 t/m 19 september fietsevenementen op de racefiets of mountainbike. Er zijn tochten voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt gefietst over de Veluwe, in Zeeland, Dordrecht én bij Rondje Nederland in team estafette door heel het land. Samen zetten deelnemers zich in voor cliënten die van een verslaving of psychische problemen herstellen bij De Hoop.

Confronteer jezelf, ga door totdat je écht niet meer kunt en fiets het snot voor je ogen. Op 11 en 12 juni zijn er diverse race en MTB-tochten op de Veluwe. Voor doorgewinterde fietsers is er de 24 uurs Team Trial MTB of Team Trial Race, waarbij je 24 uur samen met je team afziet en doorzet. Hiernaast is er op 12 juni een 8 uurs Challenge en een 4 uurs MTB Family Race. Liefhebbers van toertochten kunnen die dag een tocht van 50, 100 en 150 kilometer rijden. Voor eten, drinken én een unieke, prachtige route wordt gezorgd.

Voor diehards, durfals en bikkels is er in het weekend van 17 t/m 19 september Rondje Nederland en de 200 km Challenge. Rondje Nederland duurt 48u, legt jouw team op de pijnbank, laat je happen naar adem en stelt je voor aan de man met de hamer. Begeleiders zorgen voor de nodige ondersteuning. De 200 km Challenge fietst een ronde vanuit Dordrecht door Zeeland.

Met hun afzien zien de fietsers om naar de cliënten: ze laten zich sponsoren en zorgen er zo voor dat bijvoorbeeld de inloophuizen van De Hoop open kunnen blijven, waar eenzame en dakloze mensen een veilige plek vinden. Je kunt je inschrijven! Ga naar cycleforhope.nl. Op deze site is het ook mogelijk om de fietsers te sponsoren.

Het bericht Cycle for Hope: confronteer jezelf, help een ander verscheen eerst op Ride it!.