AFGELAST: 6 Uur van ’t Zand

Het zat er natuurlijk wel een beetje in maar het bericht vanavond dat alsnog besloten is om deze 6-uurs mountainbike marathon af te blazen is toch wel een beetje een domper. Vanavond ontvingen we als deelnemer aan de 6 Uur van ’t Zand onderstaande mail:

vanavond tijdens een extra bestuursvergadering hebben we alsnog besloten om de 6e MTB Race 6 uur van ’t Zand op zaterdag 26 september 2020 niet door te laten gaan.
Alle zaken om een evenement te organiseren zijn nogmaals besproken. Door de COVID maatregelen zouden wij niet kunnen voldoen aan onze minimale eisen om een goed evenement te organiseren.
Het inschrijfgeld zal worden teruggestort op je rekening verminderd met €2,50 voor de reeds gemaakte kosten.
Wel is besloten om in 2021 alsnog de 6e MTB Race 6 uur van ’t Zand op het nieuwe parcours te organiseren. We hopen jullie dan weer aan de start te zien staan met de gedachte….

De Mountainbike Marathon kalender was natuurlijk al behoorlijk leeg maar op dit extra gaatje hadden we niet echt gerekend. Jammer maar natuurlijk ook wel weer begrijpelijk. Hopelijk is de klap voor de organisatie niet te groot.

Het bericht AFGELAST: 6 Uur van ’t Zand verscheen eerst op Ride it!.