Mountainbike Marathon Drenthe200 afgelast

De Drenthe 200 van 28 december 2021 gaat niet door. Hoewel er binnen de landelijke maatregelen nog mogelijkheden zijn om een mooie extreme uitdaging te organiseren, heeft de Gemeente Noordenveld aangegeven dat de burgemeester op 14 december hoogstwaarschijnlijk een negatief advies zal geven voor uitvoering van deze mountainbike marathon. De organisatie kan nu dus niet anders dan afgelasten. Erg jammer en pijnlijk, maar gezien de coronasituatie in het land heeft de organisatie daar uiteraard begrip voor.

Drenthe 200 in 2022
Ze geven het niet op en gaan hard verder met het organiseren van de editie van volgend jaar. Op 28 december 2022 doe je hopelijk mee aan de mooiste en meest extreme uitdaging van Nederland. Met de mooiste natuurgebieden, zwaarste paden en de fijnste singletracks. En natuurlijk volledig verzorgd.

Jouw inschrijving gaat niet verloren
De organisatie komt op een later moment bij de deelnemers terug met een duidelijke en eerlijke regeling. Er moet nu eerst veel geregeld worden met partners, leveranciers en iedereen die verder bij Drenthe 200 betrokken zijn. Eén ding is in elk geval zeker: de inschrijvingen van dit jaar gaan natuurlijk niet verloren.  Zie het als iets positiefs en gebruik dit jaar om je mountainbike training naar een hoger nivo te tillen 😉

Het bericht Mountainbike Marathon Drenthe200 afgelast verscheen eerst op Ride it!.