Cycology fietskleding

Ik zal het maar eerlijk toegeven… ik ben fan. Fan van het Australische Cycology Gear. Cycology Gear timmert al tijden aan de weg met t-shirts, accessoires en fietskleding voor heren en fietskleding voor dames voorzien van hun handgetekende artwork. Aangezien dit merk steeds populairder wordt en de volumes groter, volgen de nieuwe ontwerpen elkaar dan ook in rap tempo op en werden afgelopen weekend nog twee nieuwe creaties gepresenteerd, de Vintage Heraldic en het Winged Wheel wielershirt.

Onze favorieten blijven overigens toch nog steeds de Train Hard, Get Lucky en de Bike Obsession series.


EIGENSCHAPPEN

– Gemaakt van de beste Italiaanse stoffen;
– Maximale vochtafvoer en comfort;
– Prachtig gesneden met lange rits;
– Achterzakken en een extra zakje met ritsje;
– Voorzien van reflector strips, elastiek (om schuiven te voorkomen) en platte stiknaden voor extra comfort.

UNIEKE DESIGN

De koerstruien zijn uniek door de prachtige, vaak zeer gedetailleerde, pentekeningen.  De koerstruien van Cycology geven de fanatieke en enthousiaste fietsers de kans om hun passie voor het fietsen, de liefde voor de fiets, maar ook fietsonderdelen en fietstraining, aan iedereen te laten zien.

KWALITEIT

De koerstruien worden in Australië geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een zeer dunne en zeer gedetailleerde waterbased inkt opdruk. Dit komt zowel de kwaliteit van het ontwerp, alsmede de zachtheid van het koerstrui ten goede.

Over Cycology Gear
Het merk Cycology Gear vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten. De koerstruien zijn uniek door de prachtige, vaak zeer gedetailleerde, pentekeningen. De fietskleding van Cycology geeft de fanatieke en enthousiaste fietsers de kans om hun passie voor het fietsen, de liefde voor de fiets, maar ook fietsonderdelen en fietstraining, aan iedereen te laten zien.
Het assortiment bestaat uit Cycology koerstruien, Cycology fietsbroeken, Cycology t-shirts en Cycology accessoires.

Het bericht Cycology fietskleding verscheen eerst op Ride it!.