Fiets de Big 5 Bike Challenge in Saalbach-Hinterglemm

Ook zo’n zin in een sportieve shortbreak in de bergen? Ga dan eens voor de Big 5 Bike Challenge in Saalbach Oostenrijk. Een mooie uitdaging voor fanatieke mountainbikers. Of boek een weekje bij Hotel Hasenauer, MTB-hotel bij uitstek. Fritz Steger, zoon van de hoteleigenaar, is een professionele MTB-gids en geeft ook mountainbike clinics.

Hij heeft ook een eigen MTB-verhuur www.rabbitsports.at. Zo fiets je met een uitstekende gids en mountainbike over de mooiste routes. Vanuit het vernieuwde Hotel Hasenauer bereik je snel alle tracks. Je kunt ook veel mooie routes vinden op www.saalbach.com.

De Big 5 Bike Challenge is volledig downhill met een afstand van 5000 hoogtemeters bergafwaarts. Zoals de naam al zegt ga je over vijf bergtoppen in een tocht van 60 kilometer. Met behulp van zes gondels bereik je de verschillende bergtoppen die ieder op hun beurt weer spannende trails beloven. Hier ben je een hele dag zoet mee. Je kunt de Big 5 boeken bij Hotel Hasenauer.

Ontspannen in de nieuwe Spa-wellness
Viersterrenhotel Hasenauer is onlangs volledige verbouwd en uitgebreid met 21 nieuwe kamers, suites en studio’s. Hier geniet je na een dag fietsen van de nieuwe Spa-wellness met prachtig uitzicht op de bergen. De nieuwe fitnesslounge mag je een dagje overslaan. Het hotel wordt gerund door de gastvrije familie Steger: sportieve mensen die alles weten over sporten in de regio.

Als je het wat rustiger aan wilt doen organiseren ze ook gezamenlijke wandelingen en fietstochten die op jouw niveau worden afgestemd. Hotel Hasenauer ligt vlakbij de skiliften en het gezellige centrum van Hinterglemm. In zomer en winter biedt het verwarmde buitenzwembad uitzicht op de bergen van Saalbach-Hinterglemm.

Het bericht Fiets de Big 5 Bike Challenge in Saalbach-Hinterglemm verscheen eerst op Ride it!.