De Limburg Challenge

De Limburg Challenge is een wielerevenement voor de fanatieke mountainbiker of gravelracer, welke zijn weerga in Nederland niet kent. In twee dagen fiets je, volledig verzorgd, ruim 250 km onverhard via eigen navigatie van het noordelijkste puntje van Limburg tot aan de finish in zuid Limburg, boven op de Cauberg in Valkenburg. Naast een ijzersterke fietsconditie is dus ook navigatiekennis tijdens deze gravel- en mountainbike marathon vereist. Onderweg fiets je door de mooiste natuur van Limburg en draag je bij aan natuurbeheer: voor elke deelnemer dragen wij 10 euro af voor natuurbehoud!

Deelnemen aan de Limburg Challenge kost 179,00 euro. In de prijs zijn de overnachtingen (met eigen tent), eten, drinken, pauzeplekken, fiets- en bagagevervoer inbegrepen. Zelf wordt je in een luxe touringcar naar het startpunt terug gebracht. Je fiets gaat in de aanhanger achter de bus. Kijk voor alle ins- en outs kijk op www.limburgchallenge.nl en meld je aan. Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 en vol = vol!

De Limburg Challenge is een initiatief van enkele Limburgse mountainbikers die graag iets terug willen doen voor natuurbeheer. De route is uitgezet in overleg met de terreinbeherende organisaties. De Limburg Challenge is een niet-commercieel initiatief.

Het bericht De Limburg Challenge verscheen eerst op Ride it!.