Sportimex Benelux opent wielershop in Oud Gastel

Sportimex Benelux BV heeft een nieuwe wielershop geopend aan de Standerdmolen in Oud Gastel. In de  nieuwe fietsenwinkel en werkplaats, gevestigd in het voormalige pand van Babyplanet, gaat het bedrijf fietsen verkopen en onderhouden voor de recreatieve en sportieve fietser in West-Brabant.

“We richten ons met onze nieuwe wielershop op mensen die vooral een goede sportieve fiets willen met daarbij ook een stuk advies en service. We passen de fiets aan de klant aan, niet de klant aan de fiets,“ zegt Arwin van Pelt, mededirecteur van Sportimex. “Of mensen nu een e-bike, gravelbike, toerfiets, racefiets of mountainbike zoeken, ze zijn aan het juiste adres. En in onze Shimano-werkplaats, onder leiding van Marc Linders, hebben we alle ervaring en voorzieningen om fietsen perfect te kunnen afstellen, onderhouden en repareren. Ook als een scholier langskomt omdat hij een lekke band heeft, is dat geen probleem.”

Sportimex staat voor sportieve A-merk fietsen in het midden- tot boven-segment. Zo verkoopt het bedrijf e-bikes van Van Dijck, Keola en Muon, sportieve fietsen van Jan Janssen, De Rosa, Factor en Stevens, gravel-, adventure-  en fatbikes van Surly en Salsa, en Radio BMX fietsen. Voor de liefhebbers van urban sports en schaatsen heeft het bedrijf daarnaast een breed aanbod van inline skates, stuntsteps, boards, ijshockey-, kunst en verstelbare schaatsen.

“Vanaf 2023 gaan we ook het gerenommeerde Duitse fietsenmerk Bombtrack voeren,” aldus Van Pelt. ”Bombtrack maakt gravel-, adventure-, mountain-, cyclocross- en urban bikes speciaal voor sportieve en avontuurlijke fietsers. Het merk onderscheidt zich door zijn opvallende design en het gebruik van frames die zorgen voor comfortabele rijeigenschappen onder alle omstandigheden.”

Het bericht Sportimex Benelux opent wielershop in Oud Gastel verscheen eerst op Ride it!.