Fietscomputers, het beste merk

Er zijn talloze merken fietscomputers. Wat is het beste merk. Een goed gewaardeerd merk is Garmin.  De geavanceerde fietscomputers van dit merk zijn toonaangevend. Er zijn echter ook andere goede merken. Merken die wat bijvoorbeeld betreft navigatie en trainingsmogelijkheden niet slechter zijn dan de Garmin. Wellicht zijn ze zelfs beter. Bekende merken fietscomputers met sterke punten zijn Wahoo fitness, MIO en Polar fietscomputer. Op zoek naar een eenvoudige fietscomputer van een betrouwbaar en goed merk? Kies dan voor een fietscomputer van het merk BBB, VODO Cateye of Sigma. Je kiest dan voor een fietscomputer die betaalbaar is, terwijl de merken toch een goede reputatie hebben.

De beste fietscomputers: nummer 1, 2 en 3

Op zoek naar de beste fietscomputer? Je kunt dan kiezen uit deze drie fietscomputers:

  1. De nummer 1 is de Sigma BC 9.16 ATS Je koopt deze  draadloze fietscomputer voor nog geen 30 euro. Deze fietscomputer meet nauwkeurig snelheid, afstand en tijd. Eventueel kan ook hartslag en cadans worden gemeten. Op het grote display kan ook het aantal verbruikte calorieën worden weergegeven. Deze super gemakkelijke fietscomputer kun je snel op je stuur bevestigen. Op zoek naar een betaalbare en goede fietscomputer? Dan is deze fietscomputer ongetwijfeld de beste keuze.
  2. De Garmin Fietscomputer Edge 130 Plus is een compacte en gebruiksvriendelijke fietscomputer.  Hij is te koop voor circa 200 euro. Toch heeft hij GPS, haarscherpe beelden en tekstberichten. Ook heeft de Edge 130 Plus veel geavanceerde functies. Die functies geven je inzicht in bijvoorbeeld de trainingsbelasting en de hersteltijd. Met ClimbPro zie je hoeveel meter je klimt of daalt. Met MTB Dynamics beschik je over uitgebreide statistieken voor MTB-ritten. Zo worden je sprongen geregistreerd. Heb je een ongeval of pech? Incident Detectie kan dan je contacten waarschuwen. Op zoek naar een goede en goedkope Garmin fietscomputer? Dan is dit complete toestel met basic navigatiemogelijkheden de beste keuze.
  3. De MIO Cyclo 405 HC is ongetwijfeld een goede fietsgezel. Hij is te koop voor circa 350 euro. Met deze fietsnavigatie beschik je in 38 landen over een digitale landkaart. Uiteraard heeft deze fietscomputer nog veel meer functies. Zo is deze fietscomputer ook een gezondheidsmeter, want hij is uitgerust met een cadanssensor, ANT+ hartslagmeter, thermometer, snelheidssensor en Bluetooth. Er kunnen allerlei soorten trainingen worden ingesteld. Die trainingen kunnen worden afgesteld op het doel dat je wilt bereiken., zoals bijvoorbeeld calorieën en hartslagzone. Op zoek naar een compact en gebruiksvriendelijk apparaat dat zelfs met je handschoenen aan eenvoudig te bedienen is? Dan is de MIO Cyclo 405 HC ongetwijfeld een prima keuze.