Vredestein naamgever Cycling Zandvoort!

Vredestein wordt naamgever van Cycling Zandvoort, het weekeinde van 11 en 12 juni vol fietsplezier op Circuit Zandvoort. Dat zijn Apollo Tyres, het moederbedrijf van Vredestein en Exventure Sports & Events; de organisatie van Cycling Zandvoort, overeengekomen. De ruggegraat van dit weekeinde is de 24 uurs race. Teams, fanatiek of recreatief, proberen in estafettevorm in een etmaal zo veel mogelijk afstand af te leggen. Ook zijn er mensen die dit solo rijden, is er een gravelrace, een 6 uurs race en zijn er nog meer fietsactiviteiten.

Vredestein kent veel gelijkenissen met Circuit Zandvoort. Beiden kennen een rijke Nederlandse historie maar zijn ook actueel, eigentijds en internationaal georienteerd. Vredestein kan als één van de oudste bandenmerken ter wereld op ruime ervaring terugvallen, maar zet tegelijk volop in op R&D en innovatie als het om haar producten gaat. Cycling Zandvoort is voor het merk een uitgelezen gelegenheid om haar doelgroep met de Vredestein fietsproducten, on-en offroad, verder kennis te laten maken.

Thomas Mittendorff, Cluster Manager Two Wheel Tyres bij Apollo Tyres over de samenwerking: ‘Vredestein Cycling Zandvoort is een prachtig fietsevenement, waar het thema fietsen in al haar aspecten aan bod komt. En dat alles op zo’n sfeervolle, tot de verbeelding sprekende locatie, uniek! Wij kijken er naar uit hier met onze klanten, eindconsumenten en business to business, een mooi weekeinde te beleven, waarin onze producten centraal staan en waar performance en plezier elkaar treffen’.

Ook Exventure Sports & Events is bij monde van Alex Schuttert enthousiast: ‘Heel erg leuk te ervaren dat ons harde werken aan Cycling Zandvoort de afgelopen jaren opgemerkt is. Het is een fantastisch evenement op misschien wel de meest aansprekende locatie van Nederland. Wie wil er nu niet fietsen op het Formule 1 asfalt? Met Vredestein hebben we een ambitieuze partner aan boord, waarmee we deze succesformule nog verder kunnen uitbouwen’.

Het bericht Vredestein naamgever Cycling Zandvoort! verscheen eerst op Ride it!.