NZERO, een 100% plantaardig smeermiddel voor je fiets

Bescherming van het milieu is noodzaak geworden vandaag de dag. Daarom hebben ze bij NZERO een nieuwe productlijn met 100% organische producten voor fietsen ontwikkeld die hier een bijdrage aan leveren. De Bike Lube van NZERO is een 100% organisch, plantaardig smeermiddel voor je aandrijflijn. Fietsers kunnen daardoor volledig in harmonie met de natuur door hun favoriete landschap fietsen.

In tegenstelling tot de huidige ‘bio’-producten die nog steeds hoge percentages ruwe oliecomponenten bevatten die niet biologisch afbreekbaar zijn, is de formule van NZERO (patent aangevraagd) 100% biologisch afbreekbaar!

Geen ruwe olie. Geen PTFE. Geen keramiek. Geen Nano-componenten. Gewoon hoge prestaties:
Het product is ontwikkeld om een zo laag mogelijke mechanische wrijving te verkrijgen en door gebruik te maken van natuurlijke plantaardige moleculen heeft het een ongekende levensduur (beter dan traditionele producten gebaseerd op ruwe olie).

Als wet lube is het product uitstekend geschikt voor natte omstandigheden. Het heeft de hoogste niveaus van bescherming tegen corrosie en beschadiging van de lak. Ideaal dus voor mountainbikers, gravelaars en strandfietsers die het hele jaar buiten trainen.

Een nieuwe manier om langdurig zijdezacht te kunnen schakelen. Rijd mee richting duurzame verandering!

Het bericht NZERO, een 100% plantaardig smeermiddel voor je fiets verscheen eerst op Ride it!.