Partner netwerk

Alleen is maar alleen

Cookin’ BV is eigenaar en ontwikkelaar van deze website en daarnaast ook websites als Koffiegek.nl, Koffiepraat.nl, Theegek.nl, Specialtytea.nl, Rideit.nu, Alleycat.nu en BMX-Forum.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor specifieke doelgroepen. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden. Naast de websites uit onze eigen koker, werken wij samen met interessante linkpartners.

Onze websites:

Koffie, thee en horeca

Koffiegek.nlwww.koffiegek.nl
Koffiegek.nl is al jaren hèt koffie weblog plek waar koffieliefhebbers, barista’s, thuisbarista’s en horecaprofessionals terecht kunnen voor allerhande koffienieuws.
Koffiepraat.nlwww.koffiepraat.nl
Wil je praten over koffie, heb je een specifiekje vraag over een espressomachine, koffie soorten of het zelf branden van koffie? Dan is koffie forum Koffiepraat.nl dé plek voor jou! Met bijna 5500 leden en ruim 80.000 berichten vind je hier zéker de informatie die je zoekt!
Theegek.nlwww.theegek.nl
Gek van thee? Dan is het thee weblog Theegek.nl the place to be!
Theepraat.nlwww.theepraat.nl
Terug van weggeweest, het thee weblog Theepraat.nl. Hard op weg om dè plek te worden voor professionals en liefhebbers die bezig zijn met thee.
Horecakoffie.nlwww.horecakoffie.nl
Voor de koffie professional, barista en koffie ondernemer is er HorecaKoffie.nl. Op HorecaKoffie.nl kun je terecht voor professioneel koffie nieuws.
Beleef.nlwww.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken 😉

Fietsen, lifestyle en gezondheid

Rideit.nuwww.rideit.nu
Op dit fiets weblog kun je terecht voor fietsen in de breedtste zin van het woord. Wij focussen ons op sportief fietsen op zowel de racefiets, mountainbike, cyclocrosser of BMX.
Beleef.nlwww.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken 😉
Urbanridez.comwww.urbanridez.com
The city is our playground! Urbanridez.com vind zijn oorsprong in de fixedgear wereld maar is in de loop der tijd breder geworden. Naast de fixedgear shop is er ook een mountainbike webwinkel en BMX shop.
MTBMasters.nlwww.mtbmasters.nl
Altijd al willen leren mountainbiken of op zoek naar nèt dat beetje extra techniek? Maak je net de overstap van de weg naar het bos? MTB Masters maakt van jou een ervaren rijder die zelfverzekerd op pad gaat!
MTBMarathon.nlwww.mtbmarathon.nl
Ok, je moet wel een beetje gek zijn om mountainbike marathons te rijden 😉 Zes, twaalf of zelfs 24 uur afzien op onverhard terrein is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk tegen kunnen om voor gek versleten te worden.  Gelukkig zit er bij ons een steekje los en doen we niks liever!
CycologyFietskleding.nlwww.cycologyfietskleding.nl
Het merk Cycology vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten.
BicycleSupport.nlwww.bicyclesupport.nl
Bij Bicycle Support onderhouden we uw fiets alsof het de onze is! Fiets onderhoud op een presenteerblaadje dus!
HipLok.nl
De Hiplok fiets sloten zijn befaamd om het ingenieuze opbergsysteem. De Hiplok V1.50, de Hiplok Lite en de Hiplok Pop draag je eenvoudig als een hip accessoire om je middel. De Hiplok D haak je met de twee clips simpel achter je broekriem of de band van je rugzak.
Fiets-Bouwen.nlwww.fiets-bouwen.nl
Alles wat je wilt weten en nodig hebt voor het zelf bouwen van een singlespeed fiets of fixie. Handig!

Webdevelopment & Webhosting

Cookin’ Webdevelopmentwww.cookinwebdevelopment.nl
U wilt een websitewebwinkel of onderhoudsmodule? U wilt een domeinnaam registreren inclusief webhosting en e-mail adressen? U wilt uw klanten online laten betalen? U zoekt iemand die uw huidige website eens een flinke opfris beurt kan geven? Bij Cookin’ Webdevelopment bent us aan het juiste adres!
Cookin’ Internetwww.cookininternet.nl
U wilt voor uw organisatie of klant een website, webwinkel of een andere maatwerk-applicatie laten bouwen maar heeft geen idee waar te beginnen? U zoekt een projectleider voor uw internetprojecten? Of bent u een project gestart dat vervolgens om wat voor reden dan ook is vastgelopen?
Meneer John Webhostingwww.meneerjohn.nl
Meneer John is geen gewone webhoster maar onderscheidt zich door het bieden van een totaalpakket, aangevuld met goede service, duidelijke taal en oplossingen waar je wat aan hebt. De diensten van Meneer John zijn ideaal voor mensen die de weg kwijt raken in termen als webspace, fair-use-policy, traffic, databases, pop3 mailboxen, spamfilters, whitelists en mailservers.

Koffiepartners
Zonder onze koffiepartners zouden we nergen zijn! Op dit moment helpen onderstaande bedrijven om ons koffie- en theenetwerk in stand te houden en uit te breiden:

Bedrukte KoffiebekersMust Have Coffee, Coffee and more! Barista Mobile Bekijk de complete collectie van Bredemeijer DeKoffiethuiswinkel.nl EspressoKopen.nl Urbanridez, custom built fixedgear en singlespeed bicycles DR Trading Animo Simon Levelt Rioba Koffiecentrale.nl Kaldi Maison Blanche Dael J.Lensen

Linkpartners

Lauf forks
Cycology fietskleding
MTB Marathon kalender
Fiets bouwen
Actieve 50-plussers

Partnerschappen en advertorials

Draagt u deze websites een warm hart toe en wilt u mee helpen deze websites de komende jaren verder te laten groeien, dan bieden wij u een speciaal partnership. Dit partnership bestaat enerzijds uit sponsoring (het hosten en onderhouden van websites met veel traffic kost nu eenmaal geld) maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid content te leveren en mee te denken over de toekomst van deze websites. Wat bieden wij:

  • Aanwezigheid op de websites uit uw gewenste netwerk met behulp van advertorials en banners.Deze banners of advertorials kunnen gedurende het jaar gewijzigd worden om in te springen op seizoenen, producten of evenementen;
  • Laten plaatsen van nieuws- of persberichten de betreffende websites (maximaal 12 per jaar);
  • Aanbieden van producten ten behoeve van het proef- of testpanels;
  • Meedenken over de toekomst van de websites uit uw netwerk en het uitrollen van acties of evenementen.

Iets voor u of uw bedrijf? Top! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Persberichten en advertorials
Heeft u een leuk nieuwtje, nieuw product of organiseert u een evenement dat betrekking heeft op koffie of thee? Stuur dan uw bericht (digitaal) en eventuele sample producten naar bovenstaand adres. Wij zullen uw bericht beoordelen en op de betreffende website(s) plaatsen.