Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

T24MTB (Belgie)

27 april 2019 @ 1:00 pm - 28 april 2019 @ 1:00 pm

Op 27 en 28 april 2019 zal voor de zevende maal het 24 uur mtb event plaatsvinden. Alle ingrediënten voor een gevarieerde 24 uur (single tracks, boswegels, technische zone, … ) zijn aanwezig waarbij één rondje ongeveer 5 km in beslag neemt. Zowel de getrainde als de funrijders komen aan hun trekken gezien sportiviteit centraal staat. Zelf omschrijven we het evenement op de affiche als: ‘voor de gedreven fietser met een knikje in de bovenkamer’.

Hoe werkt het?
De bedoeling van het 24-uren-fun-evenement is dat je individueel of in team van 2 tot 10 personen 24 uur rondjes rijdt op het 5km lang afwisselend en uitdagend parcours.

We werken met tijdsregistratie en dit gaat als volgt: er is 1 transponder die in een drinkbus steekt voor elk team . Deze kan worden doorgegeven, enkel in de aangegeven wisselzone die zich op nabij de camping bevindt, aan een ander teamlid.

Let wel er mag altijd maar 1 teamlid tegelijk op het parcours zijn. Je mag zoveel wisselen als je zelf wil. Een rijder kan dus één of meerdere rondes rijden alvorens de drinkbus door te geven.

Tijdens het evenement kan je na elke ronde zien wat je tijd en plaats is. Wij zijn geen wedstrijd. De rondetijden en het klassement zijn louter informatief!! Online kan je de tijden volgen.

Gegevens

Begin:
27 april 2019 @ 1:00 pm
Einde:
28 april 2019 @ 1:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Gits, Belgie