Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bartje 200, 2021 editie

20 juni 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

De Bartje 200 is een extreme marathon voor de mountainbike. Deze uitdaging van 200 kilometer wordt in 2021 verreden op 20 juni 2021 en is de zomerse en warme tegenhanger van de RBL Drenthe 200.

Vraag meer van jezelf
Deze marathon is voor mannen en vrouwen die nét even meer van hun lichaam en geest vragen. De startplaats is Landal Het Land van Bartje in Ees en van daaruit raken we Emmen, Exloo, Borger, Gieten, Anloo en Zuidlaren. En alles wat daar tussenin ligt aan bossen, heidevelden en natuurgebieden. En natuurlijk heel veel singletracks. Je moet om 22.00 uur gefinisht zijn. Er is een wedstrijd en een cyclosportieve tocht.

Helemaal verzorgd
Bartje 200 is helemaal verzorgd. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 40 kilometer is er Makro Foodpoint. En na de tocht word je beloond met een mooie sfeer waarin we samen eten en drinken.

Categorieën
Je kunt meedoen met de wedstrijd (maximaal 250 deelnemers) of de cyclosportieve tocht. In totaal verwachten we 1500 deelnemers. De indeling van de startvakken is op volgorde van inschrijving. Bij de inschrijving geef je jouw geschatte eindtijd op. Dit is om de live-tracking te helpen. De ingevulde tijd heeft geen invloed op de indeling van de startvakken.

Verblijf op het vakantiepark met korting
Landal Het Land van Bartje geeft speciale kortingen aan deelnemers: € 50,- korting op een weekverblijf en € 30,- op een weekendverblijf op het vakantiepark.

Inschrijven
Het inschrijfgeld is € 52,50. Daarvoor is jouw hele dag verzorgd en zorgen we ook voor een mooi aandenken. We dragen € 5,- per deelnemer af aan Stichting Stimulering MTB-routes. Jij krijgt:

  • Adembenemend parkoers van 200 kilometer door Drenthe
  • Chip voor tijdsregistratie en live-tracking via Event App
  • Beveiligd parkoers door 150 vrijwilligers
  • Vier Makro Foodpoints (voeding, dorstlesser, water, cola en meer)
  • Ondersteuning materiaal
  • Medische ondersteuning
  • Prachtig onthaal bij de finish op Landal Het Land van Bartje
  • Na de strijd eten en drinken in een gezellige sfeer
  • Gebruik kleedgelegenheid/douche

Gegevens

Datum:
20 juni 2021
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://www.bartje200.nl

Organisator

Bolane Events & Travel

Locatie

Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8
Ees, 9536 PG
+ Google Maps