Stasdock fiets ophangsysteem

Als je op zoek bent naar een goede manier om jouw fiets op te hangen zoek dan niet verder. Een Stasdock is wat je nodig hebt! Met een Stasdock hang je niet alleen jouw racefiets veilig aan de muur. Ook accessoires kun je er gemakkelijk kwijt. Een van de vele punten wat dit compacte fiets ophangsysteem uniek en fantastisch maakt. En hij is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens modern en stijlvol uit. De Stasdock is gemaakt van sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige, harde coating. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je hem kan matchen met jouw woonkamer, schuur of misschien wel slaapkamer? Zo hoef je nooit meer zonder jouw fiets naar bed!

Snel en gemakkelijk in elkaar
Tijdens het bestellen op de website kun je kiezen uit drie kleuren, te weten “Happy Black”, “Deep Silver” en “Dark Gold”. Je kiest dan natuurlijk welke het meest in jouw smaak valt. Maar je kunt hem natuurlijk ook fijn matchen bij de slaapkamer, keuken, schuur of natuurlijk bij de kleuren van jouw fiets. Afijn, ik maak natuurlijk snel de doos open om hem te bewonderen. Wat meteen opvalt, is dat de Stasdock goed is ingepakt om beschadigingen te voorkomen. In de doos zitten twee onderdelen die samen de Stasdock vormen, een duidelijke gebruiksaanwijzing, de benodigde pluggen en schroeven, en iets heel handigs! Een template zodat je gemakkelijk de gaten op de juiste plek boort!

Modern, stijlvol en erg handig!
Natuurlijk ga ik meteen aan de slag. Alles mee de schuur in en boren maar. Na het boren van de vier gaten gaat het eigenlijk vrij snel. De schroeven in de muur, alles netjes aandraaien en de Stasdock er tegenaan. En dan zie ik meteen dat het een heel handig opbergsysteem is. Ik hang mijn fiets op het duurzame schuimstuk en leg mijn helm bovenop. Zonnebril in het midden en ook nog eens de schoenen opgeborgen. Eventueel kun je de fiets nog op slot zetten, er zitten twee handige gaatjes waar het slot doorheen past. En wat blijkt: ik heb ineens veel meer ruimte in mijn toch al niet zo grote schuurtje. Vriendin ook weer blij! En niet alleen maak ik ruimte vrij, de Stasdock ziet er ook nog eens erg modern en stijlvol uit. Mijn racefiets is natuurlijk mijn pareltje. Ik zeg het eigenlijk nooit maar ik houd van mijn racefiets. Hij geeft een paar uurtjes ontspanning per week, laat me de omgeving zien en is mijn hobby. Dan is het toch helemaal fijn als hij netjes op de muur hangt in een prachtig fiets ophangsysteem van Stasdock? Dit wil je ook, dat kan niet anders. Nog een fijne bijkomstigheid. Je kunt aan jouw fiets klussen terwijl deze stabiel op fijne hoogte hangt.

Het bericht Stasdock fiets ophangsysteem verscheen eerst op Ride it!.