NK Mountainbike marathon verplaatst

Als gevolg van de coronacrisis worden steeds meer sportevenementen afgelast dan wel doorgeschoven. Niettemin is er in de mountainbikewereld een sportief lichtpuntje om naar uit te kijken nu de organisatoren van de Bart Brentjens Challenge en de Hel van Groesbeek de handen ineen hebben geslagen.

Doordat al eerder de Hel van Groesbeek werd afgelast (gepland op 5 april as.), kwam ook de titelstrijd om het Nederlands Kampioenschap Marathon te vervallen. Daarop hebben de KNWU en de organisatoren van de Bart Brentjens Challenge en Hel van Groesbeek de koppen bij elkaar gestoken. Daar is uit voort gekomen dat de Bart Brentjens Challenge zondag 11 oktober tevens als Nederlands Kampioenschap Marathon verreden zal worden.

De organisatie van de Bart Brentjens Challenge kan niet in de toekomst kijken en alleen maar hopen dat we met z’n allen het virus kunnen verslaan. Mocht de Bart Brentjens Challenge zondag 11 oktober onverhoopt ook niet kunnen en mogen plaatsvinden, dan ontvangen de deelnemers, die op dat moment ingeschreven staan, hun inschrijfgeld uiteraard retour. Op die manier kun je dus met een gerust hart de inschrijving al voltooien.

De inschrijvingen zullen op korte termijn worden geopend. We houden jullie op de hoogte. Pas intussen goed op jezelf en je dierbaren!

Bron: Facebook.com/BartBrentjensChallenge

Het bericht NK Mountainbike marathon verplaatst verscheen eerst op Ride it!.