Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sallands Mooiste

3 juli 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

Sallands Mooiste is met haar 9e editie ondertussen een begrip bij fietsliefhebbers en publiek. We hebben wederom een mooie en gevarieerde route voor iedere fietsliefhebber, mountainbiker, wielrenner of handbiker. Op de routes zijn er diverse rust- en verzorgingspunten met veel gezelligheid en aan de finish een groot wielerterras, gelegenheid om de fiets af te spuiten en bewaakte fietsstalling. Naast een goede organisatie met enthousiaste vrijwilligers zijn er veel faciliteiten waaronder, douche- en kleedruimten en ook scan en go. Sallands Mooiste heeft dan ook de kwalificatie “Extra goed geregeld” van de NTFU.

Je kunt deelnemen aan een Familietocht, MTB ritten of Toertochten, waarbij enkele routes ook geschikt zijn voor handbiker. Inschrijving is vanaf 1 april mogelijk voor de MTB en Toertochten, scan & go is aanwezig.

Familietocht is een route van 35 km uitgezet in de prachtige omgeving van Salland. Deze tocht staat garant voor lekker onbezorgd fietsen en genieten van de omgeving. Ook is deze 35 km tocht geschikt voor Handbiker! Aanmelden voor de Familietocht kan op de zondag ochtend bij de start.

De MTB routes zijn ook dit jaar aangepast en er is keus uit diverse afstanden namelijk 25, 50, 75 en 100 km. We hebben weer de mooiste routes samengesteld en zullen deze goed markeren zodat je onbezorgd de tocht kunt volbrengen. Vooraf inschrijven voor de MTB kan op deze website, scan en go is aanwezig. Schrijf je hier in!

Toertochten zijn helemaal vernieuwd en we hebben routes over afstanden van, 75, 100 en 140 km. De 75 km route is ook geschikt voor Handbiker! Vooraf inschrijven voor de Toertocht kan op deze website, scan en go is aanwezig. Schrijf je hier in!

Er gelegenheid voor bedrijventeams om deel te nemen aan een tocht naar keuze. Samen met je collega’s genieten van een mooie tocht met VIP-behandeling!  En natuurlijk na afloop gezellig bijkletsen op ons wielerterras.

Gegevens

Datum:
3 juli 2022
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.sallandsmooiste.nl/

Organisator

Wielerclub SaMo Haarle

Locatie

Sporthal de Veldkamp
Veldkampsweide 1
Haarle, 7448RB
+ Google Maps