Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roldertoren Classic 2022

29 mei 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

De vrijwilligers van Fiets Toerclub Rolde zijn er in 2022 weer in geslaagd om samen met de terreineigenaren drie mooie routes aan te bieden. De 25 en 50 kilometer zullen volledig gepeild zijn en de 100 km tocht is een GPX tocht waar deelnemers na voorinschrijving in de week voor de tocht de route krijgen toegestuurd per mail.

De 25 kilometer route bestaat voor een groot deel uit de nieuwe en befaamde MTB rotonde Rolde. Daarnaast zullen we meer leuke paden in het Boerbos van Rolde gebruiken om vervolgens via het esdorpenlandschap richting het Balloërveld te koersen.
De 50 km route laat de deelnemers de mooie en onbekende zuidkant van het gebied verkennen. Via Elderloo, Ekehaar, Grolloo en Rolde wordt de lus naar de finish voltooit.
De echte kilometervreters krijgen er nog een schepje bovenop die dmv fietsnavigatie moet worden verreden. Deze extra kilometers worden gemaakt in de boswachterij Grolloo – Schoonloo en Gieten Gasselte waar ook de bestaande MTB routes onderdeel van de Roldertorenclassic zijn.

Gegevens

Datum:
29 mei 2022
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.fietssport.nl/toertochten/52433

Organisator

Fiets Toerclub Rolde

Locatie

De Balloo Hoeve
Balloo 45
Balloo,
+ Google Maps