Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lakebike24 – 2023

2 juni 2023 @ 8:00 am - 4 juni 2023 @ 5:00 pm

Een klassieker inmiddels die in 2023 haar 11e editie gaat beleven: Lakebike24. Eén van de laatste 24-uurs wedstrijden die in deze regio gereden kan worden met de mountainbike. Er wordt in diverse categorieën gestreden en de 24-uurs solo en team categorie zijn net als voorgaande jaren het officieuze NK.

Individueel
Voor de echte, goed getrainde, marathon rijders is er de individuele wedstrijd. 24 uur in je eentje zoveel mogelijk kilometers afleggen is het doel. Wellicht ten overvloede om te vermelden dat een goede conditie hiervoor zeer aan te raden is. In deze categorieën wordt gestreden om het Nederlands Kampioenschap.

Team
Deze categorie is er voor de teams die er een wedstrijd van willen maken. Competitie is het belangrijkste doel. Ook in deze categorie wordt gestreden om het Nederlands Kampioenschap.

Team XL
Deze categorie is bestemd voor teams die vooral meedoen voor de uidaging en sportieve gezelligheid. Als eerste over de streep is mooi meegenomen maar niet de hoofddoelstelling. Voor deze teams geldt geen maximaal aantal teamleden.

Dames
Voor elke categorie geldt: bij voldoende inschrijvingen zal er ook een damesklassement worden gevormd.

Family Ride
Geen wedstrijd, maar op vrijdagavond met de hele familie een rondje over het wedstrijdparcours.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2023.

Gegevens

Begin:
2 juni 2023 @ 8:00 am
Einde:
4 juni 2023 @ 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
https://www.lakebike24.nl

Organisator

Stg. LakeBike

Locatie

AquaBest
Best, Nederland + Google Maps