Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD! Gulbergen24

29 september 2018 - 30 september 2018

We zien ons genoodzaakt een jaar over te slaan. Er wordt een permanente brug over het Eindhovens kanaal aangelegd in de periode van ons evenement. Dit valt niet te combineren met de bouw van ons 24-uurs evenement. In goed overleg heeft het bestuur besloten alle pijlen te richten op 2019. De vele mountainbikeliefhebbers zullen dit nieuws niet leuk vinden, maar het biedt ook kansen.

Het afgelopen jaar hebben we met man en macht weer een 24-uurs evenemententerrein met een uitdagend nieuw parcours aangelegd. Die prestatie van bestuur en vrijwilligers grensde werkelijk aan het onmogelijke! Extra inzet is nu echt een brug te ver. Iedereen die betrokken is bij het 24-uurs evenement ziet wel in, dat de geplande werkzaamheden bij het Eindhovens kanaal enorm lastig te combineren zijn met de realisatie van ons parcours, feesttent, overnachtingsplekken en facilitaire voorzieningen. De risico’s zijn voor ons ook te groot. Door de werkzaamheden kan de plaatsing van onze tijdelijke brug niet gegarandeerd worden.

Die permanente voorziening betekent uiteindelijk een prima ontwikkeling voor de recreatieve waarde van het gebied aan weerszijde van het kanaal. Het biedt ook kansen voor een volgende editie van Gulbergen24. De stichting SMPN gebruikt de noodzakelijke adempauze om de krachten te bundelen volgend jaar weer te verrassen met een extra aantrekkelijk evenement voor mountainbikers!

 

Gegevens

Begin:
29 september 2018
Einde:
30 september 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://www.smpnuenen.nl/evenement/marathon

Locatie

Gulbergen, Nuenen