Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flatlands 300

22 juni @ 8:00 am - 23 juni @ 5:00 pm

Flatlands 300 is een vaste route, A-naar-B, supported gravelultra door het indrukwekkende groene buitengebied van Nederland. Je fietst door de diepste bossen en de mooiste heidevelden en volgt onze route die gecertificeerd is als #FlatAsAPancake. En ook al is het geen race, je avontuur wordt gevolgd en gedotwatched, aangezien we allemaal met één missie rijden: op tijd finishen om deel te nemen aan het Finishers Fest om de dag in feestelijke sferen af te sluiten met vrienden, drankjes en heerlijk eten.

​Afstand: 300 kilometer
Terrein: Gemengd grind en asfalt
Hoogte: 1.200 meter hoogte

Start finish
Start – Landgoed Mariahoeve in Papenvoort (Drenthe) is dit jaar de startlocatie van Flatlands 300. De inschrijving vindt plaats bij Wifi Woods op de camping, waar er beperkt parkeergelegenheid is. Er zijn kampeerplekken beschikbaar voor zaterdagavond om je avontuur te beginnen met een geweldige kampeerervaring in de buitenlucht. Meer details vindt u in het onderdeel Logistiek.

​Zaterdagavond vindt er een briefing van de ruiters plaats rond het kampvuur. Omdat we met onze vroege start respect willen hebben voor de andere gasten van de camping, is er ’s ochtends geen extra briefing.

Finish
Bij de finish bij Doornse Gat is catering aanwezig (bij de inschrijving inbegrepen). Dit is ook beschikbaar voor geregistreerde supporters. Parkeren is mogelijk bij de finishlocatie. Kamperen na de finish is niet inbegrepen, maar er zijn wel kampeerplekken dichtbij de finishlocatie. Reserveren dient op eigen initiatief en kosten te gebeuren.

Gegevens

Begin:
22 juni @ 8:00 am
Einde:
23 juni @ 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.flatlands300.cc/

Organisator

Flatlands.cc
E-mail
info@flatlands.cc
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Mariahoeve
Papenvoort, Drrenthe Nederland + Google Maps